Бални танци

Бални танци

Odesos Dance Бални танци

Стандартни (бални) танци – английски валс, танго, виенски валс, слоу фокстрот, куикстеп.

Контакти
Булевард Христо Ботев 1
087 869 9411
Работно време: 9:00 ч. - 22:00 ч.