Латино танци

Латино танци

Odesos Dance Латино танци

Латиноамерикански танци-самба , ча-ча-ча, румба, пасо добле, джайв.

Контакти
Булевард Христо Ботев 1
087 869 9411
Работно време: 9:00 ч. - 22:00 ч.